top of page

Våra olika skogsbad

Våra guider erbjuder flera olika typer av skogsbad. Vi lägger upp egna evenemang men kan också erbjuda privata guidningar för bara en person eller för en speciell grupp.

 

Är du intresserad av ett skräddarsytt skogsbad, kanske i ditt eget område, så är du välkommen att ta kontakt med oss. Flera av oss har även fördjupad kompetens för att guida den som har särskilda behov, som stressrelaterad ohälsa eller andra utmaningar. Vi hittar den guide och den natur som passar dig.

Öppet skogsbad

Vid ett öppet skogsbad upplever vi skogen tillsammans i en grupp. Vi rör oss till stor del i tystnad men kan också dela med oss av våra intryck. En stund för avkoppling och återhämtning tillsammans.  Oftast varar dessa skogsbad omkring 3 timmar.

Bara för dig

Unna dig en personlig guidning till återhämtning och fördjupad kontakt med naturen.
Skogen hjälper dig att höra just dina behov. Du får tid för dig själv med varsam guidning. 

Naturnatt

Känner du att det skulle vara härligt att sova under bar himmel men drar dig för att vara ute själv eller saknar sällskap? Under en naturnatt är vi tillsammans i en grupp men du får också stort utrymme att vara med dig själv.

För dig med

särskilda behov

Det gör gott för vår hälsa att vistas i naturen. För den som har stressrelaterad ohälsa, begränsad förmåga att röra sig eller andra särskilda behov kan vi erbjuda skogsterapi, enskilt eller i grupp. Kontakta oss med dina specifika frågor och önskemål.

För kompisgänget, korplaget, m fl

Är ni en grupp som vill göra något annorlunda tillsammans? Skogsbad ger möjligheter att upptäcka en annan miljö än den vanliga och samtidigt dela en upplevelse. Vi hittar en skog och en guide som passar just er.

Hela familjen på upptäcksfärd

För den som vill skogsbada tillsammans med barnen arrangerar vi skogsbad för blandade åldrar. Barnens upptäckarglädje ger en extra dimension och lekfullhet till naturupplevelsen. Se vår öppna evenemang eller kontakta oss

Naturretreat

Vill du vara ute i naturen ännu längre? En hel dag eller kanske med övernattning? Vi skapar en riktig fördjupning av naturkontakten vid retreater av olika slag, ibland i samklang med andra vägar till välmående, som yoga, musik, meditation, bild… Kanske har du en egen idé? Kontakta oss i så fall.

Kreativitet och inspiration för jobbet

Skogsbad fungerar för återhämtning och sätter igång kreativiteten. Ta med arbetslaget eller ledningsgruppen! Ni kommer bort från kontoret eller er vanliga arbetsplats och får upptäcka en ny miljö tillsammans, utan prestation. Vi skapar ett skogsbad just för er.

photo-nic-Jw1jhbemIZc-unsplash.jpg

Bröllopspresent

Ett romantiskt skogsbad där brudparet får möta varandra på naturens villkor. En avkopplande stund av nyfikenhet, glädje och kärlek under två timmar i en av oss utvald skog.

Fås som presentkort.

Pris: 2 500:- 

IMG_2664.JPG

Naturlig kreativitet

Ta med dig ett gäng till ett kreativt utforskande av naturen. Vi söker naturens konstverk och skapar egna alster med hjälp av naturen. Hör av dig så berättar vi mer.

Bröllopspresent
bottom of page