top of page

mån 29 mars

|

Vaxholm

Vaxholm: Fem Skogsterapivandringar för inre stillhet med mindre sluten grupp

Välkommen att delta i en serie av fem guidade Skogsterapivandringar med fem olika teman som sträcker sig över tio härliga vårveckor och har fokus på stresshantering men självklart kan du gå serien i välgörande och förebyggande syfte. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vaxholm: Fem Skogsterapivandringar för inre stillhet med mindre sluten grupp
Vaxholm: Fem Skogsterapivandringar för inre stillhet med mindre sluten grupp

Tid och plats

29 mars 2021 16:30 – 19:00

Vaxholm, Vaxholm, Sverige

Om evenemanget

Dessa terapivandringar med olika teman är särskilt anpassade i syfte att nå en fördjupad effekt av stressreducering och även ge konkreta verktyg att använda i vardagen. Serien passar dig som känner av stressrelaterade besvär, är sjukskriven för utmattning alternativt önskar delta i rent välgörande och förebyggande syfte. 

Vi kommer långsamt röra oss i skogen, inte gå långt, kanske som mest 2,5km och stanna till på några ställen för en del meditativa och sinnligt utforskande inslag. Vi kommer utforska olika skogar och naturområden, vissa på Vaxön, några på Bogesundslandet och kanske även Kullö

Den guidade stunden i skogen ger dig möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet och att fördjupa din Naturkontakt. Det finns idag starka evidens på att när vi på detta sätt vistas i naturen så sänks stressnivåer och blodtryck, ångest och depression dämpas, samtidigt som kreativitet och glädje ökar och ditt immunförsvar stärks.

De fem olika teman är: - Långsamhet - Grunda - Förundran - Balans - Tacksamhet

Datum: 29 mars 12 april 26 april 10 maj 24 maj

Samtliga datum kl 16.30-19.00 i Vaxholm (Vaxön) med omnejd. Första tillfället vid Eriksö friluftsområde

Kostnad: 2 100 kr inkl fem tillfällen, material och skogste med snacks vid varje tillfälle. Kom ihåg att du kan använda Friskvårdsbidraget! (går även att dela upp på tre månader utan extra kostnad)

Observera att det är begränsat antal platser då jag endast tar in 6 deltagare för att skapa ett mindre tryggt sammanhang. Får du förhinder någon av gångerna finns möjlighet att ta igen. Vid anmälan får du ett Välkomstbrev med upplägg och annan praktisk info.

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se 

Dela detta evenemang

bottom of page