top of page

ons 02 juni

|

Lidingö

Vattenverket, Lidingö-Skogsbad med Hund

Koppla av tillsammans med din bästa vän. I en uråldrig gemenskap låter vi nos och tass nos leda oss och njuter sida vid sida av att bara vara i sommargrönskan och fågelsång.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vattenverket, Lidingö-Skogsbad med Hund
Vattenverket, Lidingö-Skogsbad med Hund

Tid och plats

02 juni 2021 18:20 – 20:30

Lidingö, Vattenverket, Insjöhagsvägen 14, Lidingö

Om evenemanget

Upplev försommarkvällen, varva ned och var här och nu med din hund. Vi lättar på kraven, öppnar upp för naturen inom oss och låter oss tjusas av att vara tillsammans i sommarskogen. Vi låter hunden bestämma takten och visa vägen och vi använder alla våra sinnen tillsammans att upptäcka naturens hemliga liv.   Med inspiration av Nadine Mazzola, författare till "Forest Bathing with your Dog" fördjupar vi upplevelsen av naturen med människans bästa vän-en uråldriga gemenskap. Vi avslutar skogsbadet med en gemensam te-ceremoni i skogen.

Skogsbad har visat sig förbättra välmående, stärka immunförsvaret och är särskilt effektiv att minska stress. Vi kommer helt friska, munskydd finns och tag gärna med egen kopp till te-ceremonien.

Max 6 hund sällskap. Pris: 350 kr Utrustning: Långkoppel, en vattenflaska till er hund. Biljett och info: embracedbytheforest.com/aktuellt eller maila iskogensfamn@gmail.com

Samling: Vattenverket, Lidingö, parkera vid Breviksbadets parkering , Gåshagavägen 1, Lidingö eller Högberga station.

Skogsbadet leds av Helena Johard som är labradorägare, certifierad Natur och skogsterapi-guide vid Association of Nature and Forest Therapy. Hon är också biolog och verksam konstnär. Varmt välkomna in i skogen! Helena 

See Less

Dela detta evenemang

bottom of page