top of page

ons 07 juli

|

Västerås SO

Västerås, Ängsö: Skogsbad Qigong & Hängmattehäng inkl sopplunch

En välgörande dag med Skogsbad, qigong och avslutande hängmattehäng inkluderat en sopplunch. En naturnära dag för Dig som ger återhämtning och fyller på med energi. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Västerås, Ängsö: Skogsbad Qigong & Hängmattehäng inkl sopplunch
Västerås, Ängsö: Skogsbad Qigong & Hängmattehäng inkl sopplunch

Tid och plats

07 juli 2021 10:00 – 15:00

Västerås SO, Engsö Slott, 725 98 Västerås, Sverige

Om evenemanget

10.00-10.30 Enkel qigong 10.30-13.00 Guidat Skogsbad 13.00-13.45 Sopplunch och samtal för de som vill eller eget varande för de som så önskar. 13.45-15.00 forts enkel qigong som avslutas med en övning och vandring till din naturplats som du väljer för din hängmatta (som du får låna av mig+fårskinn).

På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap

Pris: 575 kr vid anmälan före 31 maj därefter 650 kr inkl sopplunch och lån av material. Nyttja gärna ditt Friskvårdsbidrag.

OBS: Begränsat antal platser till 7 deltagare

Anmälan & Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du får låna goa fårskinn av mig att sitta/ligga på alternativt ta med eget underlag. 

I vårt guidenätverk för certifierade Skogsbadsguider inom SNFTI har vi tagit fram följande policy för Covid-19: × Utomhus: Natur- och skogsmiljö × Små deltagargrupper × Minst 2 meter mellan varje person × Guiden tillhandahåller handsprit × Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Jag finns även på Instagram och Facebook

Dela detta evenemang

bottom of page