top of page

mån 02 maj

|

Ursvik, Sundbyberg

Ursvik, Sundbyberg: Skogsbad i vitsippetid

Välkommen till ett skogsbad i vitsippetid där vi kommer riktigt nära allt som nu gror och växer. Vi finner liv och glädje i det lilla. En återhämtande och lugn stund i naturen för ökat välmående. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ursvik, Sundbyberg: Skogsbad i vitsippetid
Ursvik, Sundbyberg: Skogsbad i vitsippetid

Tid och plats

02 maj 2022 17:30 – 20:00 CEST

Ursvik, Sundbyberg, Milstensvägen 54, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid lilla parkeringen nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. Vi möter våren med hasselns ljusgröna lövtäcke och sipporna i Nötbacken. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående.  Se gärna min film om skogsbad här

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Du är varmt välkommen att ta med egen lunch och äta på plats efter vår gemensamma avslutning.

Kostnad: 300 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page