top of page

fre 28 maj

|

Ursvik, Sundbyberg

Ursvik, Sundbyberg: Litet skogsbad i kvällningen på Stressfria dagen

Välkommen att varva ner i naturen på Stressfria dagen som har instiftats för att uppmärksamma vikten av att förebygga stress. Det uppmärksammar vi med ett skogsbad som möjliggör lugn och återhämting. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ursvik, Sundbyberg: Litet skogsbad i kvällningen på Stressfria dagen
Ursvik, Sundbyberg: Litet skogsbad i kvällningen på Stressfria dagen

Tid och plats

28 maj 2021 19:30 – 21:00 CEST

Ursvik, Sundbyberg, Milstensvägen 54, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid stora grusparkeringen nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. För att släppa taget om veckan och landa inför helgen. Vi varvar ned och låter sinnena leda oss att vara här och

nu. Vi släpper taget om veckan som varit och landar inför helgen. Tillsammans med naturen. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp dina sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla. 

Att sakta ner och vara närvarande i naturen med alla sina sinnen visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Och det är precis vad vi gör i ett guidat skogsbad. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Det här skogsbadet är av en kortare variant, ca 1,5 timmar mot ett vanligt skogsbad som håller på ca 2,5-3. Perfekt om du vill prova på eller inte har mööjlighet att vara borta så länge.

Kostnad: 200 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Covid-19 policy: 

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 7 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. 

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Varmt välkommen att landa en stund i naturen och skapa lugn för kropp och sinne.

Dela detta evenemang

bottom of page