top of page

fre 28 maj

|

Ursvik, Sundbyberg

Ursvik, Sundbyberg: Litet lunchskogsbad på Stressfria dagen

Välkommen att varva ner i naturen på Stressfria dagen som har instiftats för att uppmärksamma vikten av att förebygga stress. Det gör vi genom ett lunchskogsbad då vi får möjlighet att återhämta oss i naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ursvik, Sundbyberg: Litet lunchskogsbad på Stressfria dagen
Ursvik, Sundbyberg: Litet lunchskogsbad på Stressfria dagen

Tid och plats

28 maj 2021 11:00 – 12:30 CEST

Ursvik, Sundbyberg, Milstensvägen 54, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid stora grusparkeringen nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. För att ladda och återhämta oss, mitt under arbetsdagen. Detta skogsbad inträffar på Stressfria dagen och vi kommer att fokusera på återhämtning, att släppa taget och få landa, kravlöst. Tillsammans med naturen. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Lunch ingår ej men du är varmt välkommen att ta med egen lunch och äta på plats efter eventet.

Kostnad: 200 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Covid-19 policy: 

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 7 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide:Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page