top of page

lör 28 maj

|

Ursvik, Sundbyberg

Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen

Välkommen att runda av stressfria dagen med en återhämtande och lugn stund i naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen
Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen

Tid och plats

28 maj 2022 18:30 – 21:00

Ursvik, Sundbyberg, Milstensvägen 54, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid lilla parkeringen nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. Vi möter våren och hasselns ljusgröna lövtäcke i Nötbacken. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla.

Detta skogsbad inträffar på Stressfria dagen och vi kommer att fokusera på återhämtning och stillhet. 

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Därför känns det extra roligt att skogsbada just på Stressfria dage. Se gärna min film om skogsbad här

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Du är varmt välkommen att ta med egen lunch och äta på plats efter vår gemensamma avslutning.

Kostnad: 300 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page