top of page

tors 26 aug.

|

Ursvik

Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad

Välkommen att varva ner i naturen i kvällningen med naturkontakt och återhämtning. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad
Ursvik, Sundbyberg: Kvällsskogsbad

Tid och plats

26 aug. 2021 18:00 – 20:00 CEST

Ursvik, Milstensvägen 56, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid lilla parkeringen vid motionsspåret nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. Vi varvar ned och låter sinnena leda oss att vara här och nu. Tillsammans med naturen. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp dina sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla. 

Att sakta ner och vara närvarande i naturen med alla sina sinnen visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Och det är precis vad vi gör i ett guidat skogsbad. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk  att du behöver kunna hålla dig varm då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Heltäckande kläder är att rekommendera även om det är varmt. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Kostnad: 250 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Covid-19 policy: 

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 8 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är även certifierat att ta emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept (FAR).

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Varmt välkommen att landa en stund i naturen och skapa lugn för kropp och sinne.

Dela detta evenemang

bottom of page