top of page

sön 28 nov.

|

Runby

UpplandsVäsby; Skogsbad i adventstid- en stunds vilsam återhämtning och avkoppling

Välkommen att fira advent i naturen med en guidad sensorisk vandring i syfte att sakta ner tempot i knopp och kropp för att få möjlighet att öppna upp för sinnesintryck, att bli varse om vad som drar till sig din uppmärksamhet där nyfikenhet kan möta förundran över det lilla som göms i det stora.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
UpplandsVäsby; Skogsbad i adventstid- en stunds vilsam återhämtning och avkoppling
UpplandsVäsby; Skogsbad i adventstid- en stunds vilsam återhämtning och avkoppling

Tid och plats

28 nov. 2021 14:00 – 16:00

Runby, Lövstavägen, Upplands Väsby, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas i slutet av Lövstavägen (parkeringsplatser) och vandrar vidare tillsammans på vår vandringsstig in i skogen. Under vandringen finner vi platser som erbjuder oss stillhet, mjuka sinnesintryck och avkopplande återhämtning. Som certifierad guide leder jag skogsbadet enligt SNFTIs nationella metod när vi långsamt vandrar, saktar ner för öppna upp våra sinnen mot naturen och upplever vår omgivning på ett särskilt närvarande vis. Den här formen av naturvistelse har visat sig vara särskilt effektiv mot upplevda stress symptom och välgörande på vår hälsa genom att sänka puls och blodtryck, öka vårt immunförsvar och förbättra allmänt välmående.

Praktisk info: Din anmälan behövs på förhand. Ett välkomsbrev med mer detaljinformation skickas ca 1 vecka innan. 

Inga förkunskaper krävs. Vi går i ett långsamt tempo i lättare skogsterräng ung. 1-2km och vi klär oss i varma kläder efter väderleken. Vi kommer att vara längre stunder i stillhet.

Kostnad: 275 kr/person. Betalning via swish till 072-8896230. Det går fint att nyttja Friskvårdsbidraget – du ber isåfall om kvitto när du anmäler dig som du kan lämna in till din arbetsgivare. Avbokning kan ske dock inte senare än 4 dagar innan. Behöver du avboka senare än 4 dagar innan, erbjuds du att boka om till annat tillfälle inom 6 månader alt. återfå del av erlagd avgift, 220kr.

Skogsbadet genomförs vid min. 3 deltagare.

Frågor? Hör av dig på telefon till Marie, 072-8896230 alt. via epost till info@naturstark.se

Mer om mig, mina tjänster och NaturStark hittar du på NaturStark på FaceBook, NaturStark på Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page