top of page

sön 22 aug.

|

Täppvägen

Tyresö Långsjön-Gammelströmmen rofyllt skogsbad i augustimånens sken

Avsluta helgen med ett rofyllt Skogsbad med Augustimånen som följeslagare på kvällen vid Längsjön/Gammelströmmen, Tyresö. En stund av naturnärhet där vi saktar ned på tempot, grundar i kroppen och öppnar upp våra sinnen till naturlivet kring oss. Guide: Maria, Forestness Sweden

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
 Tyresö Långsjön-Gammelströmmen rofyllt  skogsbad i augustimånens sken
 Tyresö Långsjön-Gammelströmmen rofyllt  skogsbad i augustimånens sken

Tid och plats

22 aug. 2021 18:30 – 21:00

Täppvägen, Täppvägen, 135 58 Tyresö, Sweden

Om evenemanget

Avsluta helgen genom  att ge dig själv tid och möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet genom ett guidat Skogsbad på en vacker naturplats. Vi rör oss långsamt genom skogen, utmed vattnet och stannar till i några olika skogsrum. Allt medan vi lyssnar på fåglarnas kvällsserenad och tar in lugnet som en härlig start på jobbveckan.  Att uppleva, känna och vara i de förnimmelser som väcker vår förundran och nyfikenhet är mycket essensen i ett Skogsbad.  På slutet bjudar jag in till en stilla meditation medan skymningen faller och augustimånen visar sig.

Att på detta sätt sakta in samtidigt som vi involverar våra sinnen och återskapar samt fördjupar vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter och då allra särskilt en stressreducerande effekt.

3 dagar innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du kan låna sitt/ligggunderlag alternativt ta med eget underlag. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, det går fint att ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 350 kr/person. Just nu: Ta med en vän och betala 500 kr för er båda.

I vårt guidenätverk för certifierade Skogsbadsguider inom SNFTI har vi tagit fram följande policy för Covid-19: × Utomhus: Natur- och skogsmiljö × Små deltagargrupper × Minst 2 meter mellan varje person × Guiden tillhandahåller handsprit × Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

info@forestness eller mobil 0709-263036  eller via messenger (maria lundin)

Jag finns även på Instagram och Facebook på sidan forestness_sweden

Maria Lundin

Dela detta evenemang

bottom of page