top of page

fre 28 maj

|

Täppvägen

Tyresö-Gammelströmmen rofyllt skogsbad på kvällstid på stressfriadagen

På Stressfria dagen ger jag dig möjlighet att avrunda veckan och mjukt landa in i helgen med ett återhämtande Skogsbad vid Gammelströmmen, Tyresta.En stund av naturnärhet där vi saktar ned på tempot, grundar i kroppen och öppnar upp våra sinnen till naturlivet kring oss. Guide: Maria, Forestness

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
 Tyresö-Gammelströmmen rofyllt skogsbad på kvällstid på stressfriadagen
 Tyresö-Gammelströmmen rofyllt skogsbad på kvällstid på stressfriadagen

Tid och plats

28 maj 2021 18:30 – 21:00

Täppvägen, Täppvägen, 135 58 Tyresö, Sweden

Om evenemanget

Vad kan vara mer passande på den Stressfria dagen än att ge dig själv tid och möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet genom ett guidat Skogsbad på en vacker naturplats. Vi rör oss långsamt genom skogen, utmed vattnet och stannar till i några olika skogsrum. Allt medan vi lyssnar på fåglarnas kvällsserenad och tar in lugnet efter en hel jobbvecka..  Att uppleva, känna och vara i de förnimmelser som väcker vår förundran och nyfikenhet är mycket essensen i ett Skogsbad. 

Att på detta sätt sakta in samtidigt som vi involverar våra sinnen och återskapar samt fördjupar vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter och då allra särskilt en stressreducerande effekt.

3 dagar innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du kan låna sitt/ligggunderlag alternativt ta med eget underlag. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, det går fint att ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 350 kr/person. 

I vårt guidenätverk för certifierade Skogsbadsguider inom SNFTI har vi tagit fram följande policy för Covid-19: × Utomhus: Natur- och skogsmiljö × Små deltagargrupper × Minst 2 meter mellan varje person × Guiden tillhandahåller handsprit × Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

info@forestness eller mobil 0709-263036  eller via messenger (maria lundin)

Jag finns även på Instagram och Facebook på sidan forestness_sweden

Ma

Dela detta evenemang

bottom of page