top of page

ons 21 juni

|

Tyresö

Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid

På årets längsta dag har du möjlighet att avsluta dagen med ett återhämtande Skogsbad på kvällstid vid Gammelströmmen, Tyresta. En stund av naturnärhet där vi saktar ned på tempot, grundar i kroppen och öppnar upp våra sinnen till naturlivet kring oss. Guide: Maria, Forestness Sweden

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
 Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid
 Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid

Tid och plats

21 juni 2023 18:30 – 21:00

Tyresö, Gammelströmmen, Bollmora, Tyresö, Sverige

Om evenemanget

Vad kan vara mer passande på årets längsta dag än att ge dig själv tid och möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet genom ett guidat Skogsbad på en vacker naturplats. Vi rör oss långsamt genom skogen, utmed vattnet och stannar till i några olika skogsrum. Allt medan vi lyssnar på fåglarnas kvällsserenad och tar in lugnet som en härlig start på jobbveckan.  Att uppleva, känna och vara i de förnimmelser som väcker vår förundran och nyfikenhet är mycket essensen i ett Skogsbad.

Att på detta sätt sakta in samtidigt som vi involverar våra sinnen och återskapar samt fördjupar vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter och då allra särskilt en stressreducerande effekt.

Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du kan låna sitt/ligggunderlag alternativt ta med eget underlag. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, det går fint att ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 395 kr/person. Passa på att ta med en kompis och betala priset för en. För att säkra din plats gäller  betalning via swish nummer 0709263036 och detta  senast 3 dagar innan event. 

Er guide: Er guide Maria Lundin är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även  stress & avslappningspedagog, coach och biolog med vana att guida i naturen.

Frågor:

epost forestnessseden@gmail.com eller via messenger (forestness_sweden) 

nås även per telefon 0709-263036

Dela detta evenemang

bottom of page