top of page

tis 21 juni

|

Täppvägen

Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid (1)

På årets längsta dag har du möjlighet att börja veckan med ett återhämtande Skogsbad på kvällen vid Gammelströmmen, Tyresta. En stund av naturnärhet där vi saktar ned på tempot, grundar i kroppen och öppnar upp våra sinnen till naturlivet kring oss. Guide: Maria, Forestness Sweden

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
 Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid  (1)
 Tyresö-Gammelströmmen fira sommarsolståndet med rofyllt skogsbad på kvällstid  (1)

Tid och plats

21 juni 2022 19:00 – 21:00

Täppvägen, Täppvägen, 135 58 Tyresö, Sweden

Om evenemanget

Vad kan vara mer passande på årets längsta dag än att ge dig själv tid och möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet genom ett guidat Skogsbad på en vacker naturplats. Vi rör oss långsamt genom skogen, utmed vattnet och stannar till i några olika skogsrum. Allt medan vi lyssnar på fåglarnas kvällsserenad och tar in lugnet som en härlig start på jobbveckan.  Att uppleva, känna och vara i de förnimmelser som väcker vår förundran och nyfikenhet är mycket essensen i ett Skogsbad. 

Att på detta sätt sakta in samtidigt som vi involverar våra sinnen och återskapar samt fördjupar vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter och då allra särskilt en stressreducerande effekt.

3 dagar innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du kan låna sitt/ligggunderlag alternativt ta med eget underlag. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, det går fint att ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 350 kr/person. Om du tar med en kompis gäller två för en i mån av plats.

Frågor:

forestnesssweden@gmail.com eller mobil 0709-263036  eller via messenger (maria lundin)

Jag finns även på Instagram och Facebook på sidan forestness_sweden

Maria Lundin

Dela detta evenemang

bottom of page