top of page

sön 31 okt.

|

Helenelund

Tegelhagens naturreservat - Välkommen till ett välgörande skogsbad i skiftet mellan sommar och vintertid

Prova skogsbad med guidning - utan krav på förkunskaper eller prestation upplever vi naturens effektiva stressdämpning och återhämtning. Guide: Marie Rosén

Registrering är stängd. Välkommen att kontakta info@naturstark.se alt se andra evenemang och datum.
Se andra evenemang
Tegelhagens naturreservat - Välkommen till ett välgörande skogsbad i skiftet mellan sommar och vintertid
Tegelhagens naturreservat - Välkommen till ett välgörande skogsbad i skiftet mellan sommar och vintertid

Tid och plats

31 okt. 2021 13:30 – 15:30

Helenelund, Skogstorpsvägen 370, 191 39 Sollentuna, Sverige

Om evenemanget

Vår vandring ger oss möjlighet att släppa taget om vardagliga måsten och krav. Vi guidas till att bara vara i naturen, att långsamt sakta ner och mjukt landa för att med särskilt riktad uppmärksamhet öppna upp för sinnliga upptäckter. Att förundras över det som våra sinnen uppfattar och att nyfiket följa det som väcks av lust helt utan krav på prestation hjälper oss att slappna av, ger återhämtning stärker immunförsvaret och ger välmående effekt.

Vi utgår ifrån parkering vid Tegelhagens skola, Sollentuna och tar oss vidare i lättvandrad terräng nära vatten, ängar och skog in i reservatet. När vi långsamt förflyttar oss mellan olika Naturrum, bjuder jag in till olika förslag till att närma dig naturen försiktigt långsamt och mycket nära!  Vi avslutar skogsbadet med gemensam fika i skogen.

Övrig info:

Inga förkunskaper behövs. Skor lämpliga för ojämnare naturunderlag och kläder som håller dig varm då vi har längre stunder av stilla-sittande. 

Obs att göra din anmälan så snart som möjligt och senast 5 dagar innan evenemanget. Du får några dagar innan ett Välkomstbrev med mer detalj info och vad som kan vara bra att tänka på.

Kostnad: 285 kr/person till 072-8896230 (swish) märkt ditt namn och datum

Evenemanget genomförs vid min. 3 deltagare

COVID-anpassning: I vårt guide-nätverk för certifierade Skogsbadsguider följer vi FHMs och MYNDs rekommendationer för minskad smittspridning av Covid-19:

× Verksamheten sker utomhus i natur- och skogsmiljö

× Respektfullt avstånd mellan varje person

× Guiden tillhandahåller handsprit vid behov

× Guide och deltagare är symtomfria för deltagande

Guide för dagen är Marie Rosén, certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute(SNFTI).  Marie är också utbildad personlig tränare och holistisk samtalscoach och utgår ifrån naturen i sin hälsofrämjande verksamhet NaturStark där hon bl.a. erbjuder utetränings pass CrossNature. NaturStark och Marie är även certifierad FAR-arrangör och ledare. Läs gärna mer här FaceBook, Instagram

* För frågor och kontakt - hör av er till marie@naturstark.se alt. 072-8896230

Dela detta evenemang

bottom of page