top of page

tis 28 maj

|

Ursvik, Sundbyberg

Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen

Välkommen att avrunda dagen med en återhämtande och lugn stund i naturen på Stressfria dagen. Dagen som har instiftats för att uppmärksamma vikten av att förebygga stress. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen
Sundbyberg: Kvällsskogsbad på Stressfria dagen

Tid och plats

28 maj 2024 18:30 – 21:00

Ursvik, Sundbyberg, Milstensvägen 54, 174 62 Sundbyberg, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid lilla parkeringen nedanför Milots förskola och vandrar tillsammans in i naturen för återhämtning och naturvaro. Vi möter våren och hasselns ljusgröna lövtäcke i Nötbacken. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Därför känns det extra roligt att skogsbada på Stressfria dagen. Se gärna min film om skogsbad här

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på heltäckande kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag - eller säg till om att få låna från guiden. 

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet.

Samling: Samlingspunkten är parkeringen vid Sundbybergs konstsnöspår på Google maps:  https://maps.app.goo.gl/vDzMiLDAbERooNZm6 

Om du åker Milstensvägen ner kommer du till en T-korsning (vid en grå förslola). Där tar du höger och följer vägen höger till den lilla parkeringen vid ett vitt hus.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page