top of page

fre 28 maj

|

Stora Skuggan, Norra Djurgården

Stora skuggan - Avsluta den Stressfria dagen med skogsbad och After Woods

Den ”stressfria dagen” har instiftats den 28 maj som en motvikt till den negativa samhällstrenden med ökad stress och ständiga prestationer. Vi uppmärksammar det genom att möjliggöra lugn och välmående med hjälp av naturen. Kom med och avrunda dagen med skogsbad och efterföljande AW. Guide: Peter A

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Stora skuggan - Avsluta den Stressfria dagen med skogsbad och After Woods
Stora skuggan - Avsluta den Stressfria dagen med skogsbad och After Woods

Tid och plats

28 maj 2021 15:00 – 17:30

Stora Skuggan, Norra Djurgården, Stora Skuggans Väg 12, 115 42 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Att sakta ner och vara närvarande i naturen med alla sina sinnen har visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Och det är precis vad vi gör i ett guidat skogsbad. Du får en stund av återhämtning vilket i sin tur är bra för kreativiteten, koncentrationsförmågan och förmågan att fokusera.

Vi utforskar skogsområdet vid Stora skuggan, som kan vara magiskt vissa perioder på våren. Vi rör oss långsamt och växlar mellan att uppleva stort och smått. Kanske mindre än vad du tror. Vad vill vårskogen berätta för oss? Vi försöker koppla bort eventuell stress, tar fram nyfikenheten och kanske får uppleva både glädje och förundran. Ha vi tur med vädret får vi uppleva den avslutande AW:n i eftermiddagssolen.

Du får mer information några dagar innan skogsbadet. Närmaste T-bana är Universitetet. Parkering finns vid Stora skuggans värdshus.

För att kunna följa FHM:s rekommendationer är antalet platser begränsat. Vi hjälps åt att hålla avstånd under skogsbadet och tar ansvar för att resandet till och från skogsbadet.

Hundar och barn kan tyvärr inte vara med på det här skogsbadet.

Pris 350: - per person via Swish eller BG som fås vid anmälan. Då antalet deltagare är begränsat är du garanterad en plats först när du har betalat.

Läs gärna mer om skogsbad på skogsbadistockholm.se eller här.

För frågor mejla peter.amling@mindchange.se

Du kan läsa mer om mig här

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page