top of page

tors 16 juli

|

Grimstaskogen

Somrigt Skogsbad i Grimsta

Guide: Annette Öhrn, Saktain Välkommen med på ett guidat Skogsbad där vi ska logga ut från tanke och hjärna för att istället uppleva, känna och förundras = det som ger näring till din själ och ger utrymme för glädje!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Somrigt Skogsbad i Grimsta
Somrigt Skogsbad i Grimsta

Tid och plats

16 juli 2020 10:30 – 13:00

Grimstaskogen, Unnamed Road 162 58, 162 58 Vällingby, Sverige

Om evenemanget

Vi vandrar långsamt in i skogen, kliver av stigen och stannar till i några olika Skogsrum för att öppna upp och låta våra sinnen bada i skogens atmosfär. Jag som guidar visar vägen genom att bjuda in och ge förslag på olika vägar till Naturkontakt. 

Att på detta sätt involvera våra sinnen och återskapa vår kontakt med naturen har i forskning visat sig ha en starkt stressreducerande effekt, sänker blodtryck och dämpar oro och ångest för att istället ge plats för inre stillhet, glädje, energi och kreativitet.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev ca en vecka innan Skogsbadet med lite praktisk info med samlingsplats och uppdaterade rutiner utifrån rådande läge med Covid-19.  Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, riktigt varma kläder då det är en del stilla meditativa inslag. (Även regn kan ge en härlig upplevelse). Ta gärna med något att sitta/ligga på, har du inget så går det fint att låna av mig.  

Kostnad: 295 kr/person

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Dela detta evenemang

bottom of page