top of page

sön 12 sep.

|

Södra Törnskogen, Vaxmora, Sollentuna

Södra Törnskogen, Sollentuna: Egentid med naturen

Varmt välkommen att möta våren och naturen i Törnskogen med alla dina sinnen. Vi landar i stillhet, utforskar naturen runt om oss och uppmärksammar vad som väcks i oss när vi får chansen att sakta ner, vara närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Södra Törnskogen, Sollentuna: Egentid med naturen
Södra Törnskogen, Sollentuna: Egentid med naturen

Tid och plats

12 sep. 2021 09:30 – 12:30

Södra Törnskogen, Vaxmora, Sollentuna, Gammelvägen 11, 192 48 Sollentuna, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid parkeringen vid Turebergs klubbstuga och vandrar tillsammans in i Södra Törnskogens naturreservat. Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla. Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. 

Se gärna min film om skogsbad här. Filmen är inspelad just i Törnskogen.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta gärna med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Ta gärna med dig något varmt att dricka och kanske något litet att äta. Terrängen är något kuperad.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad  skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon  är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog  samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin  verksamhet. True by You är certifierat som FAR-aktör, dvs tar emot  personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept. Du kan läsa mer om Susanna  och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Covid-19 policy:

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 8 deltagare/grupp + guide 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page