top of page

lör 22 okt.

|

Råcksta, Vällingby

Skogsdans - umgås med skogen i rörelse

Välkommen till en stund för rörelse i skogen. Vi utforskar rörelse i naturen som ett sätt att anknyta till ekosystemet. Genom våra sinnesintryck rör vi oss i samspel med skogen, t.ex löven som faller från träden, vinden och känslan av den mjuka mossan. Ingen tidigare danserfarenhet behövs.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsdans - umgås med skogen i rörelse
Skogsdans - umgås med skogen i rörelse

Tid och plats

22 okt. 2022 13:00 – 14:30

Råcksta, Vällingby, Grimsta, Råcksta, Stockholm

Om evenemanget

Jag som leder skogsdansträffarna heter Sofia Almfjord och utbildar mig till danspedagog på Stockholms konstnärliga högskola. Förra helgens skogsdans följs nu upp av detta tillfälle.

Vi kommer att använda våra sinnesintryck från skogen och röra oss utifrån dem. Detta som en variant på skogsbad (japansk shinrin-yoku). Jag använder mig även av modern  och nutida dans samt dansterapeutiska inslag, men du bestämmer själv hur du vill röra dig.

Fokus under dessa skogsdansträffar ligger på att få känna rörelsen i kroppen och uppleva skogen genom att umgås med den.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av dans.

Lite praktiskt:

- Kläder efter väder.

- Skor som funkar i en höstskog, även utanför stigarna.

- Något värmande förstärkningsplagg

- Sittunderlag

- Något varmt att dricka 

Du bekräftar ditt deltagande genom att betala 100:- till det Swishnummer du får i bekräftelsen på anmälan. I bekräftelsen får du också mer information om samlingsplats, mm.

Välkommen!

Sofia Almfjord, danspedagog

Peter Amling, assisterande skogsbadsguide

Dela detta evenemang

bottom of page