top of page

tis 11 apr.

|

Långängen-Elfviks Naturreservat

Skogsbad-vila och förvandling, Lidingö (1)

Är du mitt i förändring eller vill känna dig levande och fånga tiden? Låt dig bäras av naturen, slappna av och förvandlas med våren med skogsbad i hängmatta

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Skogsbad-vila och förvandling, Lidingö  (1)
Skogsbad-vila och förvandling, Lidingö  (1)

Tid och plats

11 apr. 2023 14:00 – 12 apr. 2023 14:00

Långängen-Elfviks Naturreservat, Stockby parking lot, Stockbyvägen, 181 41 Lidingö

Om evenemanget

Är du mitt i förändring eller vill känna dig levande och fånga tiden?  När senhösten är här och naturen går i vila är en bra tid att ömsa skinn, låta sår läka och anlägga knoppar för våren.

Vi vandrar ut och upptäcker vinterskogen och naturen inom oss med alla sinnen. När kroppen är varm och har vaknat i kontakt med naturen bäddar ned vi mjukt ned oss i varma hängmattor. Förpuppade låter vi kropp och själ komma ikapp när vårfåglarna sjunger. I skogens ro finns plats och tid åt inre dynamik där vi varsamt vaggas i naturen. Vi avslutar med en teceremoni i skogen.

​Kostnad: 350 kr per person 300 kr med Fysisk aktivitet på Recept (FAR).  Längd: Ca 2:45 timmar. Mötesplats: Stockbyvägens parkering Anmälan sker via www.embracedbytheforest.com eller maila iskogensfamn@gmail.com Du kan också ringa Helena tel 076 8097636 för bokning och frågor. 

Tag på flera lager av varma kläder, ett sittunderlag och gärna en favoritfilt. En flaska vatten rekommenderas också att tas med vid behov. 

Din guide är Helena, certifierad Skogsbad eller Natur- och Skogsterapi guide, biolog (Fil. dr.) och konstnär och driver I Skogens Famn.

Varmt välkomna! Helena

Dela detta evenemang

bottom of page