top of page

tis 14 juli

|

Ornöboda

Skogsbad - shinrin yoku Ornöboda, Ornö

Kom med på en lugn vandring i en tyst skog med olika karaktär där du får öppna dina sinnen för upplevelsen av naturen och låta hjärnan vila en stund. Guide: Peter Amling

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad - shinrin yoku Ornöboda, Ornö
Skogsbad - shinrin yoku Ornöboda, Ornö

Tid och plats

14 juli 2020 10:30 – 13:00

Ornöboda, 130 55 Ornöboda, Sverige

Om evenemanget

Välkommen att på ett avslappnat sätt fördjupa kontakten med naturen. Skogsbad är ett lättillgängligt sätt att få ett avbrott i vardagens stress, och ett sätt att bygga en yttre och inre hållbarhet. Vi badar våra sinnen för intryck från naturen. Forskningen har visat att regelbundet skogsbadande förbättrar immunförsvaret, minskar stress och ger ökar välbefinnandet, i högre grad än en vanlig skogstur. Skogsbadet ger också möjlighet till att släppa fram nyfikenhet och kreativitet samt att förundras över alla naturens små egenheter, ofta sådant som vi normalt inte noterar.

Vi rör oss  ca 2 km i långsam takt och får mycket tid att ta in naturen omkring oss. Jag bjuder in till olika övningar för att öppna sinnena för kontakt med naturen. Vi är ute ca 2,5 timme och avslutar med en liten ceremoni med te från naturen.

För att undvika smittspridning begränsas antalet till 8 personer. Vi håller avståndet under skogsbadet och tar ansvar för att resan till och från görs på ett omtänksamt sätt. Hundar och barn kan tyvärr inte vara med på det här skogsbadet.

Pris 300:- per person till Swishnummer som fås vid anmälan. Har du inte Swish, meddela mig så löser vi det.

Läs gärna mer om skogsbad på skogsbadistockholm.se eller här.

Start- och sluttid är anpassad för att passa Waxholmsbåten från Dalarö.

Mer detaljer om exakt samlingsplats, klädsel, transport mm meddelas efter anmälan.

För frågor mejla peter.amling@mindchange.se

Du kan läsa mer om mig här

Evenemanget görs i samarbete med Ornö turism.

Dela detta evenemang

bottom of page