top of page

tis 01 sep.

|

Judarskogens naturreservat, Bromma

Skogsbad med lite lekfullhet

Ett skogsbad där vi fördjupar naturkontakten med hjälp av lite lekfullhet. Passar både nybörjare och dig som varit med tidigare. Guide: Peter Amling

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad med lite lekfullhet
Skogsbad med lite lekfullhet

Tid och plats

01 sep. 2020 18:00 – 20:30

Judarskogens naturreservat, Bromma, Judarskogens naturereservat, 168 38 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen att på ett avslappnat sätt fördjupa kontakten med naturen och till återhämtning. Skogsbad är ett lättillgängligt sätt att få ett avbrott i vardagens stress, och ett sätt att bygga en yttre och inre hållbarhet. Vi badar våra sinnen för intryck från naturen med avslappning och den här gången med lite extra lekfullhet.

 

Forskningen har visat att regelbundet skogsbadande förbättrar immunförsvaret, minskar stress och ger ökar välbefinnandet, i högre grad än en vanlig skogstur. Skogsbadet ger också möjlighet till att släppa fram nyfikenhet och kreativitet samt att förundras över alla naturens små egenheter, ofta sådant som vi normalt kanske inte noterar.

Vi rör oss 1 - 2 km i långsam takt på promenadvägar och skogsstigar och får mycket tid att ta in naturen omkring oss. En kortare sträcka är lite kuperad. Jag bjuder in till olika övningar för att öppna sinnena för kontakt med naturen. Vi är ute ca 2,5 timme och avslutar med en liten ceremoni med te från naturen.

Vi följer FHM:s rekommendationer och antalet platser begränsat. Vi håller avståndet under skogsbadet och tar ansvar för att resan till och från görs på ett omtänksamt sätt. Hundar och barn kan tyvärr inte vara med på det här skogsbadet.

Pris 300:- per person till Swishnummer som fås vid anmälan. Har du inte Swish, meddela mig så löser vi det.

Det finns parkering och T-bana där vi börjar och slutar.

Mer detaljer om exakt samlingsplats, klädsel, meddelas efter anmälan.

Läs gärna mer om skogsbad på skogsbadistockholm.se eller här.

För frågor mejla peter.amling@mindchange.se

Du kan läsa mer om mig här

Dela detta evenemang

bottom of page