top of page

tors 25 juni

|

Judarskogens naturreservat

Skogsbad i sommarkväll

Guide: Peter Amling, MindChange. Välkommen att utforska sommarskogen med dina sinnen. Vi förundras av färger, dofter och ljud under en lugn avstressande vandring där jag guidar dig till en fördjupad kontakt med naturen och dig själv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad i sommarkväll
Skogsbad i sommarkväll

Tid och plats

25 juni 2020 18:30 – 21:00

Judarskogens naturreservat, Judarskogens naturereservat, 168 38 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen att fördjupa kontakten med naturen på detta skogsbad. Kanske är det som grönast och frodigast i slutet av juni och har vi tur kan det bli en fin ljummen kväll. Skogsbad är ett lättillgängligt sätt att få ett avbrott i vardagens stress, men också ett sätt att bygga en yttre och inre hållbarhet. Forskningen har visat att regelbundet skogsbadande förbättrar immunförsvaret, minskar stress och ger ett allmänt välbefinnande, och det i högre grad än en vanlig skogspromenad.  

Vi går 2-3 km i långsam takt och jag bjuder in till olika övningar för att öppna sinnena för kontakt med naturen. Vi är ute ca 2,5 timme och avslutar med en liten ceremoni med te från naturen.  

För att undvika smittspridning begränsas antalet till 8 personer. Vi håller avståndet under skogsbadet och tar ansvar för att resan till och från görs på ett omtänksamt sätt. Hundar och barn kan tyvärr inte vara med på det här skogsbadet.   

Anmälan här på sajten för att få mer information om bl a klädsel, vad du behöver ta med och samlingsplats. 

Frågor till peter.amling@mindchange.se.    

Pris: 300 kr som Swishas till nummer som du får när du anmält dig via mejl. Meddela om du inte har Swish så löser vi det.

Gå gärna upp till menyn högst upp på sidan för att läsa mer om skogsbad och oss bakom "Skogsbadistockholm.se".

Dela detta evenemang

bottom of page