top of page

sön 24 mars

|

Långängen-Elfviks Naturreservat, Lidingö

Skogsbad i Fullmånens Sken-Långängen, Lidingö

En uråldrig upplevelse i skogen när skymning övergår i fullmånens sken.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Skogsbad i Fullmånens Sken-Långängen, Lidingö
Skogsbad i Fullmånens Sken-Långängen, Lidingö

Tid och plats

24 mars 2024 17:30 – 19:15 CET

Långängen-Elfviks Naturreservat, Lidingö, Stockby motionsgård, Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Skogsbad i Fullmånens sken, Långängen, Lidingö

Hur låter skogen i skymningen och hur doftar hösten i mörker? Vi vandrar utan eget ljus in i skogen och upplever när skymning övergår i månljus.  Långsamt och försiktigt bland mossor och stammar upplever hur sinnena förändras i mörkret och hur kroppen guidar oss bland alla levande varelser .Vi låter skogens famn omsluta oss, saktar ned takten och låter vår själ tillhöra naturen, jorden och månen. En annorlunda upplevelse i mörker och ljus, en känsla av uråldrighet och att vi är en del av naturen på jorden, vår plats i rymden. Vi avslutar med en te-ceremoni i skogen med levande ljus och kanske ser vi fullmånen lysa mellan trädstammarna.

Tag på och med: Sittunderlag, varma kläder i flera lager, mössa, vantar.  Extra viktigt med många lager kläder och kanske en extrafilt när man är ute och tar det lugnt! Man kan tänka att man förbereder sig för ett djupdyk in i skogen och drar på sig en torrdräkt.

En biljett kostar 350 kr 

Mötesplats: Stockby Parkering, Lidingö https://goo.gl/maps/p49tVmiJjGz4DEeZ9

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, säg till om kvitto!  Info och anmälan:  embracedbytheforest.com/aktuellt eller maila: iskogensfamn@gmail.com

Din guide är:  Helena Johard, certifierad Natur och skogsterapi-guide vid Association of Nature and Forest Therapy. Hon är också biolog, konstnär och även arrangör och certifierad ledare för Fysisk aktivitet på Recept.

Varmt välkomna in i skogsmörkret! Helena 

See Less

Dela detta evenemang

bottom of page