top of page

tors 03 juni

|

Digitalt event i naturen

Skogsbad i din skog - guidat digitalt

Vill du skogsbada med en guide när du har tid och på en plats du väljer själv? I gemenskap med andra, eller alldeles själv. Jag erbjuder guidning live via Zoom i din telefon och du får en inspelning att använda fler gånger på köpet. Live-skogsbadet är denna gång kvällstid. Guide: Peter Amling

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad i din skog - guidat digitalt
Skogsbad i din skog - guidat digitalt

Tid och plats

03 juni 2021 19:30 – 20:30

Digitalt event i naturen

Om evenemanget

Hur går det till?

Du får en inbjudan med en Zoomlänk några dagar innan det aktuella datumet.

När det är dags tar du med dig telefonen till valfri skog och kopplar upp dig via Zoomlänken.

I skogsbadet får du möjlighet att öppna dina sinnen för upplevelser och intryck som du  kanske inte får vid ett vanligt beök i skogen. Guidningen ger en fördjupad naturkontakt som bidrar till återhämtning och ett allmänt välbefinnande.

Det här skogsbadet är en timme långt, vilket är kortare än våra vanliga skogsbad, men det följer samma beprövade och vetenskapligt belagda metod.

Dagen efter får du en länk till en inspelning av guidningen som du kan du använda för att gå ut fler gånger, eller om du missade live-tillfället. Du kan lyssna hur många gånger som helst i 30 dagar.

Du får också möjlighet att vara med i en sluten Facebookgrupp där du kan dela erfarenheter och bilder från ditt skogsbad med andra deltagare eller ställa frågor och få tips.

För vem passar det här?

Egentligen alla,  men om det inte finns någon guide nära dig, du hinner inte med ett 3-timmars skogsbad just nu, du vill prova på eller du vill kunna gå ut själv ofta. Just nu är det ett alternativ då de flesta guidade skogsbad är inställda på grund av Corona.

Kostnad:

150:- för en person, ett tillfälle, inklusive inspelningen

650:- för ett klippkort med 5 tillfällen. Gäller i 12 månader. Nya tillfällen var 3-4 vecka.

Skogsbad är godkänt för friskvårdsbidrag. 

Om mig och skogsbadet

Jag är certifierad skogbadsguide vid Scandinavian Nature and Forest Institute (SNFTI) och har även en födjupningsutbildning för personer med särskilda behov. Det här skogsbadet följer samma vetenskaplig beprövade metod som de längre men ger dig kanske inte samma djupa återhämtning och insikter som ett längre, men med möjlighet till flera tillfällen sätter du själv ribban för hur djupt du vill komma i din naturkontakt.

Du kan läsa mer om skogsbad och mig på skogsbadistockholm.

Efter anmälan får du mer detaljerad information om liveskogsbadet och inspelningen.

Om du har några frågor kan du mejla mig på peter.amling at mindchange.se

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page