top of page

sön 10 juli

|

Digitalt event i naturen. Kostnad: 150:-

Skogsbad där du är, kanske mitt i semestern

Ta chansen och skogsbada precis där du är den 10/7, eller med inspelningen i 30 dagar. Du blir guidad via Zoom i gemenskap med andra men ändå för dig själv. En timmes fördjupad naturkontakt kan ge både nya insikter och en energipåfyllning. Guide: Peter Amling.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad där du är, kanske mitt i semestern
Skogsbad där du är, kanske mitt i semestern

Tid och plats

10 juli 2022 10:00 – 11:00

Digitalt event i naturen. Kostnad: 150:-

Om evenemanget

Hur går det till?

Du får en inbjudan med en Zoomlänk några dagar innan det aktuella datumet.

När det är dags tar du med dig telefonen till valfri skog och kopplar upp dig via Zoomlänken.

I skogsbadet får du möjlighet att öppna dina sinnen för upplevelser och intryck som du  kanske inte får vid ett vanligt besök i skogen. Guidningen ger en fördjupad naturkontakt som bidrar till återhämtning och ett allmänt välbefinnande.

Det här skogsbadet är en timme långt, vilket är kortare än våra vanliga skogsbad, men det följer samma beprövade och vetenskapligt belagda metod.

Dagen efter får du en länk till en inspelning av guidningen som du kan du använda för att gå ut fler gånger, eller om du missade live-tillfället. Du kan lyssna hur många gånger som helst i 30 dagar.

Du får också möjlighet att vara med i en sluten Facebookgrupp där du kan dela erfarenheter och bilder från ditt skogsbad med andra deltagare eller ställa frågor och få tips.

För vem passar det här?

Egentligen alla,  men om det inte finns någon guide nära dig, du hinner inte med ett 3-timmars skogsbad just nu, du vill prova på eller du vill kunna gå ut själv ofta. 

Kostnad:

150:- för en person, ett tillfälle, inklusive inspelningen

Skogsbad är godkänt för friskvårdsbidrag.

Om mig och skogsbadet

Jag är certifierad skogbadsguide vid Scandinavian Nature and Forest Institute (SNFTI) och har även en födjupningsutbildning för personer med särskilda behov. Det här skogsbadet följer samma vetenskaplig beprövade metod som de längre men ger dig kanske inte samma djupa återhämtning och insikter som ett längre, men med möjlighet till flera tillfällen sätter du själv ribban för hur djupt du vill komma i din naturkontakt.

Du kan läsa mer om skogsbad och mig på skogsbadistockholm.

Efter anmälan får du mer detaljerad information om liveskogsbadet och inspelningen.

Om du har några frågor kan du mejla mig på peter.amling at mindchange.se

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page