top of page

lör 01 maj

|

Solna

Skogsbad- 1:a Maj i Haga

Se fjäriln vingad i ett sinnligt bad i Hagaparken, andas skogsmedicin och upplev Brunnsvikens små najader, färskvattensnymfer styra vågor i en högtidlig våryra i Bellmans Hagapark.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skogsbad- 1:a Maj i Haga
Skogsbad- 1:a Maj i Haga

Tid och plats

01 maj 2021 12:00 – 14:40

Solna, Hagalund, Solna, Sverige

Om evenemanget

Välkomna att fira första Maj i Haga parken. Bada sinnena i våren när det är som blommigast och träden står ljusgröna och löftesrika-en ny tid väntar.

I ett guidat Skogsbad vandrar vi långsammare än vanligt och använder alla våra sinnena i kontakt med naturen genom olika sinnliga inbjudningar. Då och då och delar med oss av vad vi upplever och och avslutar skogsbadet med en te-ceremoni i skogen med te bryggt på örter med medicinska egenskaper.

Skogsbad har visat sig förbättra välmående, stärka immunförsvaret och är särskilt effektiv att minska stress.  Vi är max 5 deltagare, kommer helt friska och munskydd finns. Tag gärna med egen kopp till te-ceremonien. Info och anmälan: embracedbytheforest.com/aktuellt

Samling: Haga Södra Busshållplats Pris: 300 kr  Friskvårdsbidrag gäller

Skogsbadet leds av Helena Johard  driver I Skogens Famn och är certifierad Natur och skogsterapi guide, biolog och konstnär. Varmt välkomna in i skogen! Helena 

Dela detta evenemang

bottom of page