top of page

lör 20 mars

|

Skavlötens friluftsgård och badplats

Skavlöten: Fira Vårdagjämning med Skogsbad

Varmt Välkommen att fira Vårdagjämning och vårens ankomst med ett guidat Skogsbad. Vi ska logga ut från tanke och hjärna för att istället uppleva, känna och förundras = det som ger näring till din själ och fyller på med glädje! Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Skavlöten: Fira Vårdagjämning med Skogsbad
Skavlöten: Fira Vårdagjämning med Skogsbad

Tid och plats

20 mars 2021 10:00 – 13:00

Skavlötens friluftsgård och badplats, Skavlötsvägen 13, 183 67 Täby, Sverige

Om evenemanget

Vi tar stigen utmed sjön och vandrar långsamtamt in i skogen, kliver av stigen och stannar till i några olika Skogsrum för att öppna upp och låta våra sinnen bada i skogens atmosfär. Kanske kan vi förnimma att våren är i antågande. Jag som guidar visar vägen genom att bjuda in och ge förslag på olika vägar till Naturkontakt. 

Att på detta sätt involvera våra sinnen och återskapa samt fördjupa vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då det är en del stilla meditativa inslag. Ta gärna med något att sitta/ligga på. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, du kan gärna ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget

I vårt guidenätverk för certifierade Skogsbadsguider inom SNFTI har vi tagit fram följande policy för Covid-19: × Utomhus: Natur- och skogsmiljö × Maxantal 5 deltagare/grupp + guide × Minst 2 meter mellan varje person × Guiden tillhandahåller handsprit × Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Dela detta evenemang

bottom of page