top of page

sön 16 juni

|

Hummelmora hage, Viksjö

Själmedkänsla i naturen - Skogsbad & Yinyoga

I Hummelmora hages vackra natur i nordvästra Stockholm, omgiven av Mälarens glittrande vatten, blir du guidad i skogsbad och återhämtande yinyoga. En mjuk dag i självmedkänslans tecken där du kommer precis som du är, får hjälp att balansera kropp och sinne. Guide: Susanna Bävertoft & Nellie Wedén

Själmedkänsla i naturen - Skogsbad & Yinyoga
Själmedkänsla i naturen - Skogsbad & Yinyoga

Tid och plats

16 juni 2024 13:00 – 17:00

Hummelmora hage, Viksjö, Vattenverksvägen 9, 175 47 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Försommaren står i full blom – Låt oss fylla alla våra sinnen och njuta

 Vi bjuder in dig till en heldag för att sakta in, grunda och hämta hem dig själv innan semestern.

I Hummelmora hages vackra natur i nordvästra Stockholm, omgiven av Mälarens glittrande vatten, blir du guidad i skogsbad och återhämtande yinyoga. En mjuk dag i självmedkänslans tecken där du kommer precis som du är, får hjälp att balansera kropp och sinne och njuter av den ljuva blomstertids grönska. 

Välkommen till en heldag med fokus på dig där du varsamt guidas till att uppleva och låta naturens magi bli levande i dig. Tillåt dig att landa kärleksfullt i dig själv och öppna upp alla dina sinnen för mer njutning och livspirr! 

Det praktiska:

Plats: Hummelmora hage, Viksjö 

Tid: 10:30-17:00 

Kostnad: 780 kr 

Anmälan: Skicka ett PM på messenger till Nellie Gunnel Wedén samt klicka "Kommer". Betalning till swish: 0760095375.

  • Vi bjuder på fika
  • Kläder efter väder 
  • Ta med egen yogamatta om du vill, annars kan du låna

Detta är ett event för dig som vill:

  • Landa, grunda och hämta hem dig själv i sommarens grönska 
  • Ge dig varsam återhämtning 
  • Öka din självmedkänsla

Skogsbad, eller Shinrin Yoku som det heter på Japanska är en långsam vistelse i naturen där du saktar ner och öppnar upp dina sinnen för att ta in allt naturen har att ge. Det är återhämtande, stressreducerande, bra för välmående och kreativitet. Naturen kan hålla oss, oavsett vilket tillstånd vi är i. 

Yinyoga stillar kropp och sinne, skapar ett inre lugn och ökar flödet av energi och livskraft. Den utförs genom stilla, sittande och liggande positioner som hjälper bindväven/fashian att mjukna. Vi kommer att avsluta med att stanna extra mjukt och länge i positionerna (inslag av restorative yoga) för att skapa maximal fysisk, mental och själslig återhämtning. 

Självmedkänsla är ett förhållningssätt som innebär att man behandlar sig själv med samma vänlighet, omsorg och medkänsla som en god vän. Att acceptera sig själv som den man är med ett öppet hjärta, fritt från dömande. Genom att träna vår självmedkänsla kan vi bli känslomässig stabilare, öka vårt välbefinnande och njuta mer av livet. 

Om Nellie Wedén och Susanna Bävertoft:

Nellie Livspirr är coach och terapeut, utbildad inom ACT och Compassion på Humanova. Hon är yinyoga lärare, andningspedagog och mindfulnessinstruktör.  SusannaTrue by You är coach, stresspedagog och certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute.

Vi brinner för att fler ska uppleva inre välmående och livspirr och vet att självmedkänsla är en av de viktigaste nycklarna till att släppa kampen för att i stället få vara och njuta.

Du är varmt och pirrigt välkommen! 

/Nellie & Susanna

P. S Vid ihållande regn ställer vi in och du får pengarna tillbaka. Hör av dig på morgonen om du är osäker. 

Visa mindre

Dela detta evenemang

bottom of page