top of page

sön 28 maj

|

Rudans naturreservat

Rudan, Handen: Helt barnfritt på Mors dag

Varmt välkommen till ett skogsbad där vi firar Mors dag en stund helt utan våra (även vuxna) barn! Låt oss vila i kontakt med naturen, en stund för egen återhämtning men tillsammans i en trygg grupp. Guide: Margit Melin

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Rudan, Handen: Helt barnfritt på Mors dag
Rudan, Handen: Helt barnfritt på Mors dag

Tid och plats

28 maj 2023 10:00 – 13:00

Rudans naturreservat, Rudanvägen 55, 136 50 Haninge, Sverige

Om evenemanget

Varmt välkommen att fira Mors dag, Stressfria dagen och Pingstdagen med ett stilla, rofyllt skogsbad!

Vi samlas vid Rudans gård (pendeltågsstation Handen, även parkering finns) och ger oss sedan in i Rudans naturreservat.  På ett avslappnat sätt utforskar vi och fördjupar vår kontakt med naturen. Skogsbadet hjälper oss att lugna ner tempot och få en stunds avkoppling från vardag och fest.

Skogsbadet bjuder in till närvaro och uppmärksamhet. Vi vandrar in i skogen, kliver av stigen och stannar till i olika skogsrum för att öppna upp och låta våra sinnen bada i skogens atmosfär. Jag som guidar visar vägen genom att bjuda in och ge förslag på olika vägar till naturkontakt. Många deltagare, även de som ofta rör sig i skogen, berättar att de genom skogsbadet fått en ny upplevelse av naturen.

Metoden bygger på att stärka det friska i oss; att väcka vår egen förmåga till välbefinnande och återhämtning. Det lugna tempot och kravlösa sättet gör att vi mår bra helt enkelt! Forskning har också visat på en mängd positiva hälsoeffekter genom att vi involverar våra sinnen och fördjupar vår relation till naturen på det här sättet, bland annat genom minskad stress och stabiliserat blodtryck- 

Praktisk info: Vid det här skogsbadet erbjuds plats till max 12 deltagare. Du bokar din plats i god tid (är det fullt kan du stå på väntelista). Några dagar före eventet kommer du att få ett välkomstbrev med mer praktisk information inför skogsbadet.

Du behöver inga förkunskaper för att vara med. Tänk på att klä dig väl, lite varmare än du tror att du behöver, för i skogsbadet ingår en del stilla, meditativa inslag. Välj skor som är bekväma för skogsvandring. Ta också gärna med något att sitta/ligga på.

Kostnad: 395 kr/person eller presentkort via Skogsbad i Stockholm 

Behöver du av någon anledning reducerat pris eller kvitto så vänligen säg till i förväg.

Frågor:

margit@melinsord.se

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.melinsord.se

Dela detta evenemang

bottom of page