top of page

tis 28 maj

|

Påtåkersvägen

Rösjön, Skogsbad på Stressfria dagen

Följ med på Skogsbad för att uppmärksamma stressrelaterad ohälsa och delta i en stressförebyggande aktivitet. Skogsbadsguide: Marie Rosén

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Rösjön, Skogsbad på Stressfria dagen
Rösjön, Skogsbad på Stressfria dagen

Tid och plats

28 maj 2024 18:00 – 19:30

Påtåkersvägen, Påtåkersvägen, 192 65 Sollentuna, Sverige

Om evenemanget

Stressfria dagen 28 maj är en officiell temadag för att uppmärksamma de negativa effekterna av stress - och hur man kan förebygga stress. Ge dig själv en stunds återhämtning och följ med på ett skogsbad online där du väljer en skog, natur nära dig. Jag inbjuder dig till att varva ned, till att öppna dina sinnen för att uppmärksamma hur det lilla i naturen kan väcka stor förundran och hur kravlöst bara vara kan ge välgörande återhämtning och ökat välmående.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk information. Inga förkunskaper  krävs.

Kostnad: 250 kr/person. Betalning görs för att bekräfta din plats och betalningsuppgifter skickas direkt efter din intresse anmälan. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Vem är guiden? Er guide är Marie Rosén, cert.  Skogsbadsguide & cert. Forest Bathing Guide level (skogsbad för  särskilda behov) via SNFTI, Scandinavian Nature and Forest Therapy  Institute.  Marie är lic. personlig tränare/PT och medicinsk tränare/MT  samt FAR-arrangör/FAR-ledare inom SLL Farledar nätverk. Med sin  verksamhet NaturStark erbjuder Marie flera hälso- och friskvårds  tjänster för ökat välmående och hållbar hälsa. Frågor ? Kontakta gärna  Marie på mobil. 072-8896230 alt. marie@naturstark.se

Instagram, FaceBook

Dela detta evenemang

bottom of page