top of page

lör 29 apr.

|

Åkeshovs Arboretum

Program för återhämtning i naturen för större välmående: 5 tillfällen i april/maj

Välkommen till ett unikt program med fokus på att hitta vila och återhämtning med naturen. Under skogsbaden blir vi guidade till att sakta in, öppna upp våra sinnen och skapa återhämtning och lugn. Mellan gångerna finns möjlighet till individuell coaching. Ledare: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Program för återhämtning i naturen för större välmående: 5 tillfällen i april/maj
Program för återhämtning i naturen för större välmående: 5 tillfällen i april/maj

Tid och plats

29 apr. 2023 09:30 – 12:30

Åkeshovs Arboretum, Åkeshovs gårdsväg 10, 168 38 Bromma, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en unik möjlighet att få återhämta dig med hjälp av naturen i liten grupp för att sakta in, öppna upp och landa i naturen, här och nu. Skogsbaden sker i vackra Judarskogen, Bromma. 

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående.  Se gärna min film om skogsbad här. Forskningen visar dessutom att regelbundna skogsbad har en signifikant effekt på välbefinnande, humör och återhämtning.       

Vi inleder med en gemensam träff på zoom 18.00-19.30 den 27/4 med fokus på återhämtning och naturens roll. Se denna träff som ditt personliga avstamp där du sätter en intention för dig själv de kommande veckorna. 

Datum och tider för skogsbad - Lördagar 9.30-12.30

  • 29/4
  • 13/5
  • 20/5
  • 27/5

För att få större effekt kommer du bli guidad till egen praktik mellan gångerna, vilket är frivilligt.

För dig som deltar och vill ta chansen att verkligen göra en förändring för att få in mer återhämtning och välmående finns en möjlighet att tillsammans med en coach utforska vad du behöver och påbörja den resan. Vi utgår från dina behov och önskningar. Coachtillfällena sker online (om inte annat bestäms) på tid som du och coach kommer överrens om. Erbjudandet gäller för 3 tillfällen.

Praktisk info:

Anmälan gäller alla tillfällena. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Vi kommer röra oss utanför stigar men terrängen är relativt lätt. Bra om du kan sitta och/eller ligga ner på marken. Ta med liggunderlag - kan lånas om du meddelar innan. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Du är varmt välkommen att ta med egen lunch och äta på plats efter vår gemensamma avslutning.

Du väljer om du anmäler dig bara till gruppdelen eller om du vill kombinera den med coachingerbjudandet.

Kostnad: 

  • Återhämtning i naturen: 1650:-
  • Återhämtning i naturen + coaching: 3500:-

Extradatum: 

Om vädret inte tillåter skogsbad vid något tillfälle är den 17/6 bokad som backup-tillfälle.

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, Stress & avslappningspedagog samt Certifierad coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page