top of page

sön 30 maj

|

Sollentuna

Östra Järvafältet - Välkommen att fira Mors dag med ett välgörande skogsbad

Ge bort en stunds avslappning, ett välgörande skogsbad till Mor, dig själv eller kanske går ni tillsammans den sista helgen i maj. Guide: Marie Rosén

Registrering är stängd. Välkommen att kontakta info@naturstark.se alt se andra evenemang och datum.
Se andra evenemang
Östra Järvafältet - Välkommen att fira Mors dag med ett välgörande skogsbad
Östra Järvafältet - Välkommen att fira Mors dag med ett välgörande skogsbad

Tid och plats

30 maj 2021 09:30 – 12:00

Sollentuna, 192 73 Sollentuna, Sverige

Om evenemanget

Vår vandring ger oss möjlighet att släppa taget om vardagliga måsten och krav. Vi guidas till att bara vara i naturen, att långsamt sakta ner och mjukt landa för att med särskilt riktad uppmärksamhet öppna upp för sinnliga upptäckter. Att förundras över det som våra sinnen uppfattar och att nyfiket följa det som väcks av lust helt utan krav på prestation hjälper oss att slappna av, ger återhämtning stärker immunförsvaret och ger välmående effekt.

Vi utgår ifrån grusparkering invid Helenas Café, Bögs Gård och tar oss vidare i lättvandrad terräng nära vatten, ängar och skog in i reservatet. När vi långsamt förflyttar oss mellan olika Naturrum, bjuder jag in till olika förslag till att närma dig naturen försiktigt långsamt och mycket nära!  Vi avslutar skogsbadet med gemensam fika i skogen.

Övrig info:

Inga förkunskaper behövs. Skor lämpliga för ojämnare naturunderlag och kläder som håller dig varm eller sval beroende på väderlek för dagen då vi har längre stunder av stilla-sittande.

Obs att göra din anmälan senast 1vecka innan evenemanget. Du får därefter ett Välkomstbrev med mer detalj info och vad som kan vara bra att tänka på.

Kostnad: 350 kr/person.

SNFTI guidenätverkets Covid-19 policy:

× Verksamheten sker enbart utomhus i natur- och skogsmiljö

× Maxantal 7 deltagare/grupp + guide

× Minst 2 meters avstånd mellan varje person

× Guiden tillhandahåller handsprit vid behov

× Guide och deltagare är symtomfria för deltagande

Dagens guide: Jag som guidar heter Marie Rosén och är certifierad Skogsbadgsguide via SNFTI, Scandinavian Nature and Forest Theraphy Insitutute. Via mitt företag NaturStark erbjuder jag flera naturnära hälsotjänster för förebyggande och rehabiliterande friskvård. Jag är också dipl. holistisk coach, utbildad personlig tränare och FAR-ledare.

Dela detta evenemang

bottom of page