top of page

tis 14 apr.

|

Judarskogens naturreservat

Nytt skogsbad

Njut av skogen i vårskrud i tre långa timmar.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nytt skogsbad
Nytt skogsbad

Tid och plats

14 apr. 2020 15:00 – 18:00

Judarskogens naturreservat, Judarskogens naturereservat, 168 38 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

 Är det dags att upptäcka vårtecken på allvar i naturen nu, eller får vi ett bakslag? Oavsett vilket kommer vi att utforska och uppleva naturen med alla våra sinnen och gärna en stor portion nyfikenhet och vördnad. Hur kan det komma sig att forskningen säger att ett skogsbad förbättrar immunförsvaret, minskar stress och ger ett allmänt välmående, i högre grad än en vanlig skogspromenad? Kom med så får du veta, och förhoppningsvis också uppleva.

Vi går ca 3 km i långsam takt och jag bjuder in till olika övningar för att öppna sinnena för kontakt med naturen. Vi är ute ca 2,5 timme och avslutar med en liten ceremoni med te och snacks som jag har med..

Anmälan genom mejl till peter.amling@mindchange.se, för att få mer information om bl a klädsel, vad du behöver ta med och samlingsplats. Frågor till samma adress eller via messenger. Pris: 300 kr som Swishas till nummer som du får när du anmält dig via mejl. Meddela om du inte har Swish så löser vi det. Mer info om skogsbad under "Tjänster" i listan till vänster och på  https://www.scandinaviannatureandforesttherapyinstitute.com/  

Dela detta evenemang

bottom of page