top of page

sön 13 dec.

|

Vaxholm

Lucia-Skogsbad i lyktors sken

Arrangör: Saktain, Annette Öhrn Skogsbad i skymning där vi långsamt vandrar in i den vintriga skogen i skenet av våra lyktor för att sedan avsluta med lite värmande glögg med tilltugg (alkofri).

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lucia-Skogsbad i lyktors sken
Lucia-Skogsbad i lyktors sken

Tid och plats

13 dec. 2020 14:30 – 17:00

Vaxholm, Vaxholm, Sverige

Om evenemanget

Att vistas i skogen i mörker är kanske något som vi inte är så vana vid. Här får du möjlighet, att i ett tryggt sammanhang, uppleva och känna vad skogen har att berätta när skymning och mörker sveper in. Kan vi uppleva andra dofter, hör vi andra ljud - hur ser skogen ut i skenet av våra lyktor?

En långsam vandring i närvaro, där skogens lugna rytm låter tanke och hjärna vila för att lämna plats till upplevelse och förundran. På vägen blir du guidad till att öppna upp dina sinnen för att ta in och utforska naturen kring dig. En stund av återhämtning, fördjupad naturkontakt och kontakt med din inre Natur och stillhet.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev ca en vecka innan Skogsbadet med plats för samling och annan praktisk info. Jag tillhandahåller lyktor, filtar och lite varm glögg med tilltugg

Kostnad: 350 kr/person

Bokning här på sidan och för frågor: annette@saktain.se alternativt 0723 15 78 47.

Max 6 deltagare så först till kvarn!

Jag som guidar är Annette Öhrn, grundare av Saktain, Naturälskare, Mindfulnessinstruktör och certifierad Natur- och skogsterapiguide genom SNFTI (Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute) som tagit fram en metod som vilar på vetenskaplig grund.

Läs gärna mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Dela detta evenemang

bottom of page