top of page

fre 28 maj

|

Lidingö

Långängen, Lidingö-grönskande skogslugn för alla sinnen

Varva ned och mys i vårnaturen med en grön AW innan helgen och fira den stressfria dagen i den mjuka kryddiga mosskogen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Långängen, Lidingö-grönskande skogslugn för alla sinnen
Långängen, Lidingö-grönskande skogslugn för alla sinnen

Tid och plats

28 maj 2021 15:30 – 18:00

Lidingö, 181 41 Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Varva ned och mys i vårnaturen och ha en grön AW innan helgen och fira den stressfria dagen. Vad känner kroppen, hur låter fåglarna, var leder myrornas randiga stigar? Fyll lungorna med den friska skogsluften, sträck händerna mot trädtopparna och lukta på vårens dofter.

Den ”stressfria dagen” har instiftats den 28 maj som en motvikt till den negativa samhällstrenden med ökad stress och ständiga krav på prestationer. Det vill vi uppmärksamma genom att möjliggöra lugn och välmående med hjälp av naturen. Vi varvar ned och låter sinnena leda oss att vara här och nu. Det är lätt och härligt och någonting du redan vet men kanske inte riktigt tar dig tid att göra.

Att sakta ner och vara närvarande i naturen med alla sina sinnen visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Vi skogsbadsguider vill gärna att fler upptäcker naturens hälsofrämjande effekter och bjuder in till ett antal skogsbad i Stockholmsområdet just på stressfria dagen.

För att känna oss extra trygga är vi max 5 deltagare, håller avstånd och tar med egen kopp till te-ceremonin.

För mer info om skogsbad: https://www.embracedbytheforest.com/aktuellt

Pris: 350 kr/person via swish

Mötesplats: Breviksbadets parkeringsplats, Gåshagavägen 1, Lidingö

Jag som guidar är Helena Johard, certifierad natur och skogsterapi-guide vid Association of Nature and Forest Therapy, biolog, forskare och konstnär.

Anmälan sker genom mail till iskogensfamn@gmail.com eller via embracedbytheforest.com Vid anmälan skriv mailadress och telefonnummer 

Varmt välkomna in i vårskogen! Helena

See Less

Dela detta evenemang

bottom of page