top of page

fre 26 maj

|

Tyresö

Kvällskogsbad vid Kolardammarna i Tyresö

Välkommen till ett skogsbad i vårkvällen vid Kolardammarna i Tyresö. Vi vandrar långsamt och stannar upp för att betrakta allt som nu gror och växer. En återhämtande och lugn stund i naturen för ökat välmående. Guide: Maria Lundin, Foretsness

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Kvällskogsbad vid Kolardammarna i Tyresö
Kvällskogsbad vid Kolardammarna i Tyresö

Tid och plats

26 maj 2023 19:00 – 21:00

Tyresö, 135 30 Tyresö, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till ett kortare skogsbad i vårkvällen vid Kolardammarna i Tyresö. Vi vandrar långsamt och stannar upp för att betrakta allt  som nu gror och växer.

Vi samlas vid parkeringen vid Tyresö ridskola och vandrar tillsammans in i naturen för en stunds  återhämtning och naturvaro. Vi möter vårens spröda grönska och lyssnar på fåglarnas kvällsserenad. Och kanske får vi se bävern simma i dammarna. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående.  

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Kostnad: 250kr/person. Betalning genom swisch till 0709263036 senast 3 dagar innan eventet.

Er guide: Er guide Maria Lundin är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även  stress & avslappningspedagog, coach och biolog med vana att guida i naturen.

Frågor:

forestnessseden@gmail.com  eller telefon 0709263036

Dela detta evenemang

bottom of page