top of page

sön 10 okt.

|

Judarn, Åkeshov/Bromma

Judarskogen, Bromma: Skogsbad för välmående

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får du möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar naturen runt om oss och vad som väcks i oss när vi saktar ner, är närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Judarskogen, Bromma: Skogsbad för välmående
Judarskogen, Bromma: Skogsbad för välmående

Tid och plats

10 okt. 2021 10:00 – 12:30 CEST

Judarn, Åkeshov/Bromma, Åkeshovs gårdsväg 8, 168 38 Bromma, Sverige

Om evenemanget

Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Komma nära. Och förundras av naturen.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. En varmare tröja om det är kyligt då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Lager på lager fungerar bäst. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Vi vandrar i skogsterräng så stigarna är inte plana. Vi deltar endast om vi är friska. Lätt att ta sig hit då vi samlas precis vid T-Åkeshov och det finns gott om parkering.

Kostnad: 350 kr/person. Swishas till 1230145664. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är certifierat som FAR-aktör, dvs tar emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page