top of page

sön 04 sep.

|

Åkeshovs Arboretum

Judarskogen, Bromma: Skogsbad

Välkommen att varva ner i naturen med naturkontakt och återhämtning. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Judarskogen, Bromma: Skogsbad
Judarskogen, Bromma: Skogsbad

Tid och plats

04 sep. 2022 10:00 – 13:00 CEST

Åkeshovs Arboretum, Slutet av Åkeshovs Gårdsväg

Om evenemanget

Vi samlas vid Åkeshovs arboretum (skogsträdgård), ca 100 m norr om Åkeshovs slott och T-banestation. Om du kommer med tunnelbanana går du utgång mot Åkeshovsslott. Väl utanför stationen följer du vägen åt höger. 

Om du kommer med bil kan du parkera vid parkeringen för Åkeshovs slott, ta vänster, gå förbi infarten till slottet (på vänster sida) och ingången till T-bana (höger sida). Fortsätt framåt till arboretet. 

Tillsammans vandrar vi in i naturen för återhämtning och naturvaro. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp dina sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla. 

Denna form av vistelse i naturen har visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Inga förkunskaper eller badkläder behövs, då ”badet” innebär att vi badar våra sinnen i skogens atmosfär. Vi kommer att vandra i naturterräng på ovh bredvid stigarna.

Pris: 350:- per person swishas till 1230145664. Friskvårdsbidraget kan användas för skogsbad – be i så fall om kvitto du kan lämna in till arbetsgivaren.

Praktisk info:

Tänk på att du behöver kunna hålla dig varm då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Regn/vindkläder, mössa och tjock tröja rekommenderas. Skor/stövlar som tål väta. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag - eller be om att få låna av guiden innan. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Mötesplatsen ligger nära den stora parkeringen vid Åkeshovs slott och Tunnelbana Åkeshov.

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är även certifierat att ta emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept (FAR).

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Varmt välkommen att landa en stund i naturen och skapa lugn för kropp och sinne.

Dela detta evenemang

bottom of page