top of page

lör 04 sep.

|

Åkeshovs T-baneutgång mot Åkeshovs slott

Judarnskogen, Bromma: Skogsbad - samskapande med Huvudvärksförbundet

Välkommen att varva ner i naturen med naturkontakt och återhämtning. Detta skogsbad är för Huvudvärksförbundet Stockholms medlemmar. Det går bra att bli stödmedlem till kampanjpris. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Judarnskogen, Bromma: Skogsbad - samskapande med Huvudvärksförbundet
Judarnskogen, Bromma: Skogsbad - samskapande med Huvudvärksförbundet

Tid och plats

04 sep. 2021 10:00 – 12:00 CEST

Åkeshovs T-baneutgång mot Åkeshovs slott, Judarskogens naturereservat, 168 38 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid Åkerhovs T-bane utgång som vetter mot Åkeshovs slott och judarnskogen. Det är nära en stor parkering och ligger nära Åkeshovs Gårdsväg 6 (Cafe Blomman). 

Tillsammans vandrar vi in i naturen för återhämtning och naturvaro. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp dina sinnen för att uppleva naturen här och nu. Hitta det stora i det lilla. 

Att sakta ner och vara närvarande i naturen med alla sina sinnen visat sig vara stressreducerande, öka immunförsvaret och skapa välmående. Och det är precis vad vi gör i ett guidat skogsbad. Se gärna min film om skogsbad här.

Inga förkunskaper eller badkläder behövs, då ”badet” innebär att vi badar våra sinnen i skogens atmosfär men vi kommer att vandra i naturterräng.

anmälan & pris:

Vill du vara med på skogsbadet mailar du din anmälan till susanna@truebyyou.se senast 1/9. Mer info får du i mail efter anmälan. 

Kostnad 50:- för huvudvärksföreningens medlemmar. Deltagaravgift betalas via Swish 123 510 1720. Skriv ”4/9” i meddelandefältet. 

OBS! Detta skogsbad är endast öppet för Huvudvärksföreningens medlemmar. Om du inte redan är medlem i Huvudvärksföreningen Stockholm eller någon  av Huvudvärksförbundets föreningar i landet, kan du lätt bli det till  kampanjpris 220 kr från september, som inkluderar hela nästa år 2022. Betala Medlemskap via Swish 123 018 3921. Skriv ”Kampanj” i meddelandefältet. Kompletterande uppgifter (namn, adress, e-post, mobil nr, födelseår) skickas till kansliet@migrania.se eller 070-483 60 07. Evenemanget arrangeras av Huvudvärksföreningen Stockholm i samarbete med ABF Stockholm. priset för en person som löser medlemsskap är alltså 50+220:-. notera att summorna ska swishas till olika nummer. 

Praktisk info:

Tänk på att du behöver kunna hålla dig varm då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Regn/vindkläder, mössa och tjock tröja rekommenderas. Skor/stövlar som tål väta. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat.

Covid-19 policy: 

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 10 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Er guide Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är även certifierat att ta emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept (FAR).

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se,  Facebook, Instagram

Varmt välkommen att landa en stund i naturen och skapa lugn för kropp och sinne.

Dela detta evenemang

bottom of page