top of page

lör 17 apr.

|

Görvälnsbadet, Järfälla, Stockholm

Görvälnsbadet, Järfälla: Naturvaro med skog och vatten

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får vi möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar naturen runt om oss och vad som väcks i oss när vi får chansen att sakta ner, vara närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft,

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görvälnsbadet, Järfälla: Naturvaro med skog och vatten
Görvälnsbadet, Järfälla: Naturvaro med skog och vatten

Tid och plats

17 apr. 2021 13:00 – 15:30

Görvälnsbadet, Järfälla, Stockholm, Mälarvägen, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid Görvälnsbadets parkering och vandrar tillsammans in i skogen och landar under tallars kronor i mossan för att avsluta vid Mälarens strandkant. Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Komma nära. Hitta det stora i det lilla. Och det lilla i det stora.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Lager på lager fungerar bäst. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Terrängen vid detta event är på vissa ställen kuperad.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Covid-19 policy:

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 5 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page