top of page

sön 12 dec.

|

Baset, Görväln, Järfälla

Görväln: Skogsbad i Advent med lykta i naturen

Varmt välkommen att möta naturen i Görväln med alla dina sinnen. Vi utforskar naturen runt om oss och uppmärksammar vad som väcks i oss när vi får chansen att sakta ner, vara närvarande och förundras av naturen. När mörkret faller tänder vi lyktorna. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görväln: Skogsbad i Advent med lykta i naturen
Görväln: Skogsbad i Advent med lykta i naturen

Tid och plats

12 dec. 2021 14:30 – 16:00 CET

Baset, Görväln, Järfälla, Basetvägen 2, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid parkeringen vid Baset och vandrar tillsammans in Görvälns vinternatur. Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakta ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu.  Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. 

Se gärna min film om skogsbad här

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info någon dag innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta gärna med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Ta gärna med dig något varmt att dricka och kanske något litet att äta. Guiden står för lampor.

Kostnad: 275 kr/person. Swishas till 1230145664. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto du kan lämna in till arbetsgivaren.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page