top of page

sön 05 juni

|

Jakobsberg Västra

Görväln, Järfälla: Vi grundar oss med naturen på Barfotadagen

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får du möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar vad som väcks i oss när vi saktar ner och kommer naturen riktigt nära. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görväln, Järfälla: Vi grundar oss med naturen på Barfotadagen
Görväln, Järfälla: Vi grundar oss med naturen på Barfotadagen

Tid och plats

05 juni 2022 14:00 – 17:00 CEST

Jakobsberg Västra, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Komma nära. Hitta det stora i det lilla. Och det lilla i det stora. På detta skogsbad har vi extra fokus på att grunda oss med naturen.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Lager på lager fungerar bäst. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Terrängen vid detta event är på vissa ställen kuperad stigarna kan vara ojämna.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren. Betalning görs till Swish 1230145664. Alternativt be om en faktura i fältet övrig info vid anmälan.

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page