top of page

sön 11 juli

|

Jakobsberg Västra

Görväln, Järfälla: Välgörande tid i naturen

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får du möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar naturen runt om oss och vad som väcks i oss när vi saktar ner, är närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görväln, Järfälla: Välgörande tid i naturen
Görväln, Järfälla: Välgörande tid i naturen

Tid och plats

11 juli 2021 09:00 – 12:00 CEST

Jakobsberg Västra, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Komma nära. Hitta det stora i det lilla. Och det lilla i det stora. Välkommen till en förmiddag i och med naturen.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Heltäckande kläder är bra även om det är varmt. En varmare tröja om det är kyligt då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Lager på lager fungerar bäst. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Vi vandrar i skogsterräng så stigarna är inte plana.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Covid-19 policy:

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 8 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är certifierat som FAR-aktör, dvs tar emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page