top of page

tis 21 sep.

|

Viksjö

Görväln, Järfälla: Välgörande kvällstid i naturen

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får du möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar naturen runt om oss och vad som väcks i oss när vi saktar ner, är närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görväln, Järfälla: Välgörande kvällstid i naturen
Görväln, Järfälla: Välgörande kvällstid i naturen

Tid och plats

21 sep. 2021 18:00 – 20:00 CEST

Viksjö, Basetvägen 4, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Komma nära. Hitta det stora i det lilla. Och det lilla i det stora. Välkommen att möta naturen under fullmåne denna höstkväll.

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Lager på lager fungerar bäst,  vi rör oss långsamt och är i stillhet så ta med lite mer kläder än du tänkt. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Vi vandrar i skogsterräng så stigarna är inte plana.

Kostnad: 275kr/person. Swishas till 1230145664. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Samling: Baset, Järfälla kommun, Basetvägen 4, 175 46 Järfälla. Vi samlas vid parkeringen vid Baset. Hit  kommer du om du åker Mälarvägen, åker förbi avtagsvägen till Görvälns  Slott och tar vänster mot Aspnäs kyrka, innan du kommer till  Görvälnbadet. Följ grusvägen och parkera vid parkeringsplatsen vid  Baset. 

Covid-19 policy:

× Utomhus: Natur- och skogsmiljö 

× Maxantal 8 deltagare/grupp + guide 

× Minst 2 meter mellan varje person 

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är certifierat som FAR-aktör, dvs tar emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page