top of page

tis 20 sep.

|

Baset, Järfälla kommun

Görväln, Järfälla: Kvällskogsbad med lykta

Varmt välkommen att möta naturen med alla dina sinnen. I ett skogsbad får du möjlighet att släppa taget om alla måsten och landa i stillhet. Vi utforskar vad som väcks i oss när vi saktar ner med naturen när mörkret sänker sig. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Görväln, Järfälla: Kvällskogsbad med lykta
Görväln, Järfälla: Kvällskogsbad med lykta

Tid och plats

20 sep. 2022 18:00 – 20:00 CEST

Baset, Järfälla kommun, Basetvägen 4, 175 46 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Välkommen att möta naturen under fullmåne denna höstkväll. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. 

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info:

Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett välkomstbrev med praktisk info några dagar innan eventet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Lager på lager fungerar bäst,  vi rör oss långsamt och är i stillhet så ta med lite mer kläder än du tänkt. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag. Att ha med sig något varmt att dricka och fika till sig själv brukar vara uppskattat. Vi vandrar i skogsterräng så stigarna är inte plana. Vi deltar bara om vi är friska.

Kostnad: 275kr/person. Swishas till 1230145664. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto som du kan lämna in till arbetsgivaren.

Er guide: Susanna Bävertoft är certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Hon är även grundare till True by You, stress & avslappningspedagog samt coach och har välmående och återhämtning som fokus i sin verksamhet. True by You är certifierat som FAR-aktör, dvs tar emot personer som fått Fysisk Aktivitet på Recept. Du kan läsa mer om Susanna och hennes tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Dela detta evenemang

bottom of page