top of page

lör 20 mars

|

Bagis

Fira Vårdagjämning med Skogsbad I Nackareservatet

Låt dina sinnen bada i skogsatmosfären med 10 guider över hela Stockholm!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Fira Vårdagjämning med Skogsbad I Nackareservatet
Fira Vårdagjämning med Skogsbad I Nackareservatet

Tid och plats

20 mars 2021 13:00 – 16:00

Bagis

Om evenemanget

Varmt välkommen att fira vårdagjämningen med ett stilla, rofyllt skogsbad! Vi vandrar ut i Nackareservatet och låter våra sinnen bada i den spirande vårens atmosfär. Du guidas in mot ett sätt att vara i naturlig samklang med den levande miljön. Något som vetenskapligt visat sig erbjuda djup avslappning och förundran, minskad stress, ökat välmående och återhämtning, både fysiskt och psykologiskt.

Jag som guidar dig heter Petra Ellora Cau Wetterholm och är grundare och verksamhetsledare för Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Vi är ett rikstäckande nätverk av certifierade skogsbadsguider som just denna vårdagjämning bjuder in till skogsbad på så många som 33 platser samtidigt, runtom i Sverige. Här i Stockholm önskar vi bidra till ökad naturkontakt men minskad smittspridning. Vi erbjuder därför skogsbad på 10 olika platser i alla vädersterck för att du ska ha nära och slippa resa längre sträckor.

För maximal tillgång till naturens stillhet och ro men minimal smittspridning, delar vi en gemensam policy för Covid-19:

× Natur- och skogsmiljö

× Maxantal 5 deltagare/grupp + guide

× Minst 2 meter mellan varje person

× Guiden tillhandahåller handsprit 

× Guide och deltagare är symtomfria 

Plats: Nackareservatet, ingång från Bagarmossen

Tid: kl 13-16

Kostnad: 350kr

Utrustning: riktigt varma kläder, sittunderlag, dryck, ngt litet att äta om du behöver.

Mer info och kontakt med en guide i ditt område, välkommen att läsa mer här: https://www.scandinaviannatureandforesttherapyinstitute.com/2021/02/11/vardagjamningen-skogsbad-erbjuds-pa-33-platser-i-sverige/

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page