top of page

fre 23 apr.

|

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Ekerö, Kärsön: Skogsbads-AW i aprilljuset

Naturen bjuder in till avkoppling och möten med vårtecken. Vi avslutar arbetsveckan med stressfri naturvistelse på Kärsön, Lovöns naturreservat. Guide: Ulrika Hjertstrand

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ekerö, Kärsön: Skogsbads-AW i aprilljuset
Ekerö, Kärsön: Skogsbads-AW i aprilljuset

Tid och plats

23 apr. 2021 16:00 – 19:00

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Om evenemanget

Skogsbad är en stilla, guidad vandring i naturen där vi ”badar” våra sinnen och kopplar av tillsammans. Skogsbad har bevisats effektivt mot stress, ge stärkt immunförsvar och förbättrade kognitiva förmågor och framför allt ökat välmående.

Vandringen utgår från gräsmattan precis ovanför Brostugan på Kärsön (Lovöns naturreservat i Ekerö kommun) och leds av certifierad guide.

Ta på dig varmare kläder än du tror. Vi rör oss långsamt. Packa varmt vatten/varm dryck och sittunderlag (tidning i plastpåse går utmärkt). På ett par ställen går vi ut i terrängen, där det är lite kuperat. Vi håller på i minst två och en halv timmar – lite beroende på väderleken och humöret.

Anmäl dig här. Har du frågor går det bra att mejla till ulrika@akashainspiratoren.se eller skicka SMS till 070-299 33 31.  (Max 5 deltagare). 30 kr rabatt till de först två anmälda.  Först till kvarn...

Pris 350 kr  Betala med Swish till 1235006820 Akashainspiratören.

Varmt välkommen!

Ulrika   

Certifierad skogsbadsguide (SNFTI) och Friskvårdsguide    

Avbokningsregler: Om guiden ställer in, får du pengarna tillbaka. Om du behöver ställa in, får du pengarna tillbaka om jag lyckas fylla din plats med annan deltagare.

Dela detta evenemang

bottom of page