top of page

lör 05 juni

|

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Ekerö, Kärsön: Skogsbad med meditation

Vi vandrar ut i Kärsöns magiska natur och öppnar våra sinnen enligt en kortare variant av den traditionella skogsbadsmetoden. Vandringen avslutas med en andligt inspirerad guidad meditation (ca 30 min) och därefter avkopplande samling med medhavd matsäck. Guide: Ulrika Hjertstrand

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ekerö, Kärsön: Skogsbad med meditation
Ekerö, Kärsön: Skogsbad med meditation

Tid och plats

05 juni 2021 14:00 – 17:00

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Om evenemanget

Skogsbad är en stilla, guidad vandring i naturen där vi ”badar” våra sinnen och kopplar av tillsammans. Skogsbad har bevisats effektivt mot stress, ge stärkt immunförsvar och förbättrade kognitiva förmågor och framför allt ökat välmående.

Vandringen utgår från gräsmattan precis ovanför Brostugan på Kärsön (Lovöns naturreservat i Ekerö kommun) och leds av certifierad guide.

Lördagens vandring bjuder på en något förkortad variant av den traditionella skogsbadsmetoden för att ge plats åt att möta vårt inre under en halvtimmes guidad meditation i det gröna och därefter en liten trivsam samling kring medhavd fika. Naturen bjuder på så många dimensioner och är därför en given plats även för inre vandringar, något vi ska pröva på lördag.

Ta med dig sittunderlag (tidning i plastpåse går utmärkt), vatten till vandringen och fika att avnjutas tillsammans efter meditationen. Ta på dig varmare kläder än du tror. Vi rör oss långsamt och sitter stilla. Så här års kan solen bli så stark att du också kan behöva tänka på att ha något på huvudet. På ett par ställen går vi ut i terrängen, där det är lite kuperat. Meddela mig gärna i förväg om du har svårt att gå. Vi håller på i ca tre timmar.

Anmäl dig här. Har du frågor går det bra att mejla till ulrika@akashainspiratoren.se eller skicka SMS till 070-299 33 31.  

(Max 7 deltagare). 

Pris 350 kr  Betala med Swish till 1235006820 Akashainspiratören.

Varmt välkommen!

Ulrika   

Certifierad skogsbadsguide (SNFTI) och Friskvårdsguide samt healer och meditationsledare.    

Dela detta evenemang

bottom of page